Azure Stack TP2 Deployment Issue with Timezone

Oke, let me first start of a special thanks to my colleague’s Hans Vredevoort, Darryl van der Pijl and Mark Scholman for leading me to the solution!

Since the release of Azure Stack TP2 i did not found the time to start a deployment and play around with Azure Stack TP2. Tp1 was unstable and had a lot of strange issue’s were TP2 was much more stable I was told.. But for the past view weeks I have ben struggling with the deployment!

I’ve deployed it over and over and it keept failing on error in step 60.140.145 were the VM’s were registered at the Compute Controller.

2016-10-24 04:38:18 Error 1> 2> Task: Invocation of interface 'Migrate' of role 'Cloud\Fabric\VirtualMachines' failed: 
Function 'Add-CpiObjects' in module 'Roles\VirtualMachine\VirtualMachine.psd1' raised an exception:
Failed to register virtual machine 'MAS-NC01' with compute controller. Operation failed with: 
Exception calling "GetResult" with "0" argument(s): "MakeReservation VM:36fae812-1703-4198-b0ae-39075e77e2ef Cluster:S-Cluster"
At C:\CloudDeployment\Roles\VirtualMachine\VirtualMachine.psm1:2118.
+ $eceVm.Name
at Trace-Error, C:\CloudDeployment\Common\Tracer.psm1: line 52
at Add-CpiObjects, C:\CloudDeployment\Roles\VirtualMachine\VirtualMachine.psm1: line 2118
at <ScriptBlock>, <No file>: line 18

Since I was on a VLAN tagged network and had no DHCP I was suspecting that one of these parameters –PublicVLan -NatIPv4Subnet -NatIPv4Address -NatIPv4DefaultGateway were giving me a hard time deploying TP2. But after adding a DHCP and change my VLAN to native/untagged so I wouldn’t need the parameters I still ended up at the same error!

Read more